Soep van pompoen en wortel met geitenkaas en peterselie

12 (12)
45 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de ui glazig in de Solo.
  2. Voeg de in stukjes gesneden wortel en pompoen toe.
  3. Overgiet het geheel met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe.
  4. Laat 25 minuten garen.
  5. Mix de soep glad met een staafmixer.
  6. Spoel vervolgens de peterselie en hak hem grof.
  7. Doe de kaas, room en peterselie in een kommetje en mix kort.
  8. Roer de geitenkaas vlak voor het serveren in de soep.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cowgirltje1978 op 04 januari 2013 om 21u38

was een grote hit tijdens het laatste Kerstdiner, zelfs de kindjes hebben er veel van gegeten. Een hele zachte lekkere soep...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?