Scampi met romige kruidensaus
Wat is overheerlijk, lekker kruidig én klaar in een kwartiertje Deze scampi's met kruidenroomsausje zijn al klaar voor je 'komen eten' kunt zeggen!
15 min
Ingrediënten voor 3 personen
- 1 middelgroot blik tomaatblokjes
- 1 600gr gepelde scampi
- 1 kruidenkaasje
- 3 teentjes knoflook
- olijfolie
- 4 EL gehakte peterselie
- pilipili en peper
Bereidingswijze
- 1.Roerbak de scampi 2 min.in een beetje olijfolie.Ik had toen nog wat calamares over dus heb ik er die ook bijgedaan.Voeg er de gepelde en geplette knoflook aan toe.Roerbak 1 min. 2.Voeg er de tomaatblokjes en het kruidenkaasje aan toe.Roer tot de kaas gesmolten is .Laat een paar minuten sudderen tegen de kook aan. 3.Breng op smaak met pilipili en peper uit de molen.Bestrooi royaal met gehakte peterselie. Met pasta,gewone rijst of Griekse rijst.
Andere Solo-leden over dit recept (38)
Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 09u34
ook lekker met verse broccoli en oogt ook mooi
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?