Salade van knapperige voorjaarsgroente met gebakken tongfilet en kerveldressing

1 (1)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de peulerwtjes, worteltjes, lente-uitjes en tomaatjes schoon. Halveer de worteltjes en lente-uitjes in de lengte. Snijd de tomaatjes doormidden.
  2. Breng een laag water aan de kook en kook de worteltjes gedurende 4 minuten. Voeg na 2 minuten de peulerwtjes en lente-uitjes toe. Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Hak de helft van de kervel fijn.
  3. Voeg de fijngehakte kervel aan de sladressing toe. Schep de gekookte groenten en de tomaatjes erdoor en laat de salade tenminste 10 minuten trekken.
  4. Verhit vlak voor het eten de vloeibare margarine in een pan en bak hierin de tongfilets 1,5 minuut aan elke kant. Bestrooi met wat zout.
  5. Meng de takjes kervel met de salade, schep de salade in het midden van 4 grote borden. Leg de tong er half op en bestrooi met de korstjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?