Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Salade in brikdeeg

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
Vegetarisch
recipe image Salade in brikdeeg
  • 8 vellen brikdeeg
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels Solo
  • zout
  • 300 g champignons
  • 100 g jonge kaas in blokjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  • citroen (sap)
  • 4 gemengde sla (porties)
  1. Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  2. Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
  3. Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
  4. Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
  5. Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
  7. Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
  8. Verdeel er de champignons over en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.