Recept 55***** (1 stem)

Romige witlof met bacon

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in. Maak de stronkjes witlof schoon en halveer ze.
  2. Verhit wat vloeibare margarine en bak hierin de stronkjes rondom lichtbruin. Leg ze na het bakken met de snijkant naar beneden in de ovenschaal.
  3. Los al roerend de crème fraîche op in de bouillon. Schenk dit over de witlof en zet de schaal ongeveer 15 minuten in de oven. Bak ondertussen de plakjes bacon krokant.
  4. Strooi vlak voor het serveren de peterselie over de witlof en leg op elk half stronkje een plakje bacon.
Tip

Lekker met gebakken aardappelblokjes en rundervinken.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?