Recept 55***** (2 stemmen)

Romige doperwten met tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper het uitje en fruit het ongeveer 3 minuten in de vloeibare margarine. Voeg de doperwten toe en smoor ze zachtjes gedurende 3 à 4 minuten. Was ondertussen de tomaten en snijd ze in partjes. Doe ze bij de doperwten in de pan en smoor ze 1 à 2 minuten mee.
  2. Breng de groente op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de crème fraîche toe en laat het gerecht door en door warm worden.
  3. Scheur de basilicumblaadjes grof. Strooi de gehakte peterselie en basilicum over de doperwten en serveer ze.
Tip

Lekker met gebakken vissticks of visschnitzels en gekookte aardappels.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?