use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige doperwten met tomaat
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige doperwten met tomaat

Romige doperwten met tomaat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 uitje
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 450 g diepvriesdoperwten
  • 4 kleine tomaten
  • zout, versgemalen peper
  • 3 el crème fraîche
  • basilicumblaadjes
  • 1 el gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper het uitje en fruit het ongeveer 3 minuten in de vloeibare margarine. Voeg de doperwten toe en smoor ze zachtjes gedurende 3 à 4 minuten. Was ondertussen de tomaten en snijd ze in partjes. Doe ze bij de doperwten in de pan en smoor ze 1 à 2 minuten mee.
  2. Breng de groente op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de crème fraîche toe en laat het gerecht door en door warm worden.
  3. Scheur de basilicumblaadjes grof. Strooi de gehakte peterselie en basilicum over de doperwten en serveer ze.
Lekker met gebakken vissticks of visschnitzels en gekookte aardappels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.