Ingrediënten voor 4 personen
- laurier
- zout
-
80 g Solo Vloeibaar
- suiker
- 2 citroenen
- 3 eetlepels Bertolli extra vergine
- peper
- 4 sneetjes gerookte zalm
- 1 ui
- 4 tomaten
- 400 g zalm (filet)
- basilicumblaadjes
Bereidingswijze
- Snipper de tomaten fijn en laat ze met de helft van de Solo stoven met de ui. Breng ze op smaak met peper en suiker.
- ers het sap uit de citroenen.
- Breng de rauwe zalm op smaak met peper en zout en laurierpoeder.
- Rol de stukken zalm op in de gerookte zalm en bak ze 3 minuten aan ieder kant aan in de resterende Solo.
- hik de zalmrolletjes op de borden.
- Roer de bakresten los met het citroensap en lepel over de borden.
- Schik er verder enkele lepels gestoofde tomaten bij en versier met de basilicum.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?