Recept 55***** (2 stemmen)

Ravioli met drie kazen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse pasta

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
  2. Giet er de light room en melk bij en laat enkele minuten koken. Kruid met peper en zout.
  3. Zorg dat de saus niet te dik wordt: voeg indien nodig een scheutje water toe.
  4. Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
  5. Voeg de olie en de Provençaalse kruiden toe.
  6. Roer alles voorzichtig om.
  7. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg ze bij de saus. Werk af met de basilicum.
  8. Meng dan de ravioli met de saus, giet alles in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
  9. Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill en dien warm op.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 24 mei 2011 om 12u24

Dank je wel voor de vraag. Ravioli zelf maken is niet moeilijk, wel omslachtig. Het receptje dat we hier geven is inderdaad een snelle manier om een geurige saus te maken. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie