hoofdgerecht
Ravioli met drie kazen
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 15 g Solo
- 15 g bloem
- 2 dl light room
- 2 dl melk
- peper en zout
- 500 g ravioli met drie kazen
- 1 dl Bertolli extra Vergine
- 60 g zongedroogde tomaten
- 10 basilicumblaadjes
- 40 g Parmezaanse kaas
- Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
- Giet er de light room en melk bij en laat enkele minuten koken. Kruid met peper en zout.
- Zorg dat de saus niet te dik wordt: voeg indien nodig een scheutje water toe.
- Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
- Voeg de olie en de Provençaalse kruiden toe.
- Roer alles voorzichtig om.
- Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg ze bij de saus. Werk af met de basilicum.
- Meng dan de ravioli met de saus, giet alles in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
- Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill en dien warm op.
