use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Raketsla met perziken en Italiaanse ham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Raketsla met perziken en Italiaanse ham

Raketsla met perziken en Italiaanse ham

Dit Italiaans lunchgerecht op basis van raketsla met perzik en ham is een trendy variant op meloen met parmaham. Check de video en maak deze topper zelf in 20 minuutjes.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 perziken
  • 3 eetlepels honing
  • enkele takjes verse tijm
  • 50 g Solo Wikkel
  • 100 g raketsla
  • olijfolie
  • 1 limoen
  • enkele okkernoten
  • 160 g Italiaanse ham

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Snij de perziken in achtsten, doe ze in een ovenschaal en lepel er de honing over. Strooi er enkele takjes tijm over. Snij de Solo in kleine blokjes en leg die bovenop de perziken. Laat de perziken nu 15 minuten garen in de oven.
  3. Was ondertussen de raketsla en doe ze in een kom. Kruid met peper, zout en olijfolie. Pers de limoen. Besprenkel de raketsla met het sap. Strooi de okkernoten over de sla en leg er ook de plakken Italiaanse ham op. Voeg ten slotte de perziken toe. Serveer met een lekker stukje brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.