Recept 05 (0 stemmen)

Ragout van rivierkreeftjes en weidekringzwammen

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de paddestoelen kort aan in Solo op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de rivierkreeftjes even aan in een beetje Solo.
  3. Voeg er de courgette en selder aan toe, bak nog even verder en blus dan met de bouillon en de wijn.
  4. Voeg er de look, dragon, citroensap en tomaten aan toe.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel even trekken.
  7. Schik de warme penne in diepe borden.
  8. Maak in het midden van de penne een nestje en laat er een straaltje olijfolie over lopen.
  9. Schik de paddestoelen midden in het nestje.
  10. Plaats er de rivierkreeftjes op en giet er een scheutje olijfolie over.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie