Recept 45**** (13 stemmen)

Quarte-quartcake met Solo

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Cake bakken

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Doe de Solo in blokjes in een kom en klop hem met de mixer luchtig. Voeg de kristalsuiker toe en klop verder. Voeg vervolgens een voor een de eieren toe en klop verder.
  3. Zeef de bloem op het beslag en spatel hem er voorzichtig onder.
  4. Bestrijk een cakevorm met wat Solo vloeibaar en giet er het cakebeslag in. Schuif de cake in de oven en bak hem goudbruin en gaar in 45 minuten.
  5. Ontvorm de cake en laat hem afkoelen op een rooster.
Tip

Wil je een nog luchtiger versie van deze cakeklassieker? Voeg dan samen met de bloem een zakje bakpoeder aan het beslag toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door prins op 06 mei 2015 om 15u23

moet je de eiren scheiden van het wit

Gepost door Solo op 08 mei 2015 om 18u06

Hey Prins, bedankt voor je vraag. Nee, je hoeft ze niet te scheiden. Gewoon toevoegen en het beslag verder kloppen. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie