Quarte-quartcake met Solo

13 (13)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Doe de Solo in blokjes in een kom en klop hem met de mixer luchtig. Voeg de kristalsuiker toe en klop verder. Voeg vervolgens een voor een de eieren toe en klop verder.
  3. Zeef de bloem op het beslag en spatel hem er voorzichtig onder.
  4. Bestrijk een cakevorm met wat Solo vloeibaar en giet er het cakebeslag in. Schuif de cake in de oven en bak hem goudbruin en gaar in 45 minuten.
  5. Ontvorm de cake en laat hem afkoelen op een rooster.

Tip

Wil je een nog luchtiger versie van deze cakeklassieker? Voeg dan samen met de bloem een zakje bakpoeder aan het beslag toe.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door prins op 06 mei 2015 om 15u23

moet je de eiren scheiden van het wit

Gepost door Solo op 08 mei 2015 om 18u06

Hey Prins, bedankt voor je vraag. Nee, je hoeft ze niet te scheiden. Gewoon toevoegen en het beslag verder kloppen. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?