Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen

Dit frisse pompelmoesslaatje met avocado en frambozen lijkt wel een dessertje, maar is ideaal als licht voorgerecht. De ideale starter…

Bereidingswijze

  1. Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees.
  2. Maak de partjes van elkaar los door met een getand mesje tussen de vliesjes te gaan die de partjes van elkaar scheiden. Doe dit boven een grote kom om het sap op te vangen.
  3. Pers het citroensap.
  4. Giet het bij het opgevangen pompelmoessap en breng op smaak met peper.
  5. Schil de avocado's, verwijder de pit en snij ze in fijne schijfjes.
  6. Overgiet ze met het sap van het citrusfruit.
  7. Was en droog de munt, trek de blaadjes eraf en knip ze tot fijne snippers.
  8. Meng voorzichtig de pompelmoespartjes, de avocadoschijfjes, de frambozen en de gesnipperde munt.
  9. Verdeel het slaatje over zes glazen en dien onmiddellijk op.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?