Recept 05 (0 stemmen)

Penne Niçoise

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in parten en snijd het harde kroontje weg. Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in achten.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 8 à 10 minuten. Giet beide af.
  3. Verhit de vloeibare margarine in de pan van de pasta en voeg het citroensap en de tapenade toe. Schep de pasta weer terug in de pan, voeg ook de sperziebonen, tomaat en tonijn toe en schep dit goed om.
  4. Laat even doorwarmen. Maal er wat zwarte peper overheen en garneer de pasta met de partjes ei.
Tip

Lekker met watermeloen-komkommersalade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?