use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasteikroketje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasteikroketje

Pasteikroketje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g pastei
  • 1 eiwit
  • 50 g bloem
  • paneermeel
  • 8 groene asperges
  • 4 langoustines
  • Solo frituurolie
  • 4 blaadjes basilicum
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de pastei in blokjes. Paneer in bloem, eiwit en dan in het broodkruim. Bak op 160°C in de friteuse.
  2. Kook de groene asperges beetgaar in gezouten water en koel onmiddellijk af, zo bereik je het warm-koud gevoel.
  3. Doe de Solo in een pan en bak de langoustines aan.
  4. Dresseer het gerechtje en werk af met een blaadje basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.