Papillot van zalm en venkel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160-180°C.
  2. Was de venkel en tomaten zorgvuldig en snijd ze in heel dunne plakjes. Neem een 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er een laag plakjes venkel en tomaat over, meng de groene kruiden en verdeel ze over de groenten. Leg hierop de vis. Werk af met een laagje venkel en tomaten, grof zeezout en vers gemalen peper. Besprenkel elk pakketje met wat Ricard en sluit de papillotten goed.
  3. Zet ongeveer 20 minuten in de oven (afhankelijk van dikte van de visfilets).

Tip

Dit gerecht is ook heerlijk op de BBQ! Smaakt heerlijk geserveerd met wilde rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Floor op 28 augustus 2018 om 17u44

Superlekker en zo simpel

Gepost door Solo op 14 september 2018 om 16u53

Leuk om te horen Floor! Voor herhaling vatbaar? :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?