Recept 45**** (12 stemmen)

Papillot van zalm en venkel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160-180°C.
  2. Was de venkel en tomaten zorgvuldig en snijd ze in heel dunne plakjes. Neem een 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er een laag plakjes venkel en tomaat over, meng de groene kruiden en verdeel ze over de groenten. Leg hierop de vis. Werk af met een laagje venkel en tomaten, grof zeezout en vers gemalen peper. Besprenkel elk pakketje met wat Ricard en sluit de papillotten goed.
  3. Zet ongeveer 20 minuten in de oven (afhankelijk van dikte van de visfilets).
Tip

Smaakt heerlijk geserveerd met wilde rijst. Dit gerecht is ook heerlijk op de BBQ!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door wilfriedd op 30 juli 2016 om 11u57

Poepsimpel om klaar te maken en keilekker! Voor volgend BBQ-feestje staat het al op onze menu.

Gepost door Solo op 02 augustus 2016 om 14u22

Dat is heel fijn om te horen Wilfriedd :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie