use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Papajasalade met ricotta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papajasalade met ricotta

Papajasalade met ricotta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g gemengde sla
  • 150 g ricotta
  • 1 papaja
  • 1 citroen
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 3 eetlepels Bertolli extra Vergine
  • peper
  • 1 koffielepel sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en ontpit de papaja en schik op de borden.
  2. Schik er ook de sla langs.
  3. Meng de olijfolie met de sojasaus en de rietsuiker.
  4. Roer goed tot alle suiker is opgelost.
  5. Verdeel de kaas in blokjes en schik ze op de borden.
  6. Lepel er de saus over en werk af met vers gemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.