Paddenstoelenstoemp

Wil je eens verrassen met een originele versie van je traditionele aardappelpuree? Ga voor deze heerlijk smeuïge paddenstoelenstoemp: even snel klaar, maar verrassend anders.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de bintjes en snij ze in stukken. Kook ze in zo’n 20 minuten gaar in ruim water met de kippenbouillon.
  2. Verwijder de steeltjes van de shiitakes en borstel de witte champignons voorzichtig schoon. Snij alle paddenstoelen in stukjes en snipper de pijpajuintjes.
  3. Verhit de Solo in een koekenpan en bak de paddenstoelen in enkele minuten gaar. Kruid ze met peper en zout. Voeg er de Solo Crèmefine Licht en de pijpajuintjes aan toe .
  4. Giet de aardappels af en stamp fijn tot een puree. Voeg vervolgens de paddenstoelen toe en meng alles goed door tot je een smeuïge stoemp krijgt.

Tip

Serveer eventueel met versgebakken worst.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pascal lekker op 02 februari 2017 om 11u24

vandaag proberen met een hazerug bedankt

Gepost door Solo op 03 februari 2017 om 17u35

Klinkt lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?