Recept 45**** (11 stemmen)

Paddenstoelenstoemp

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de bintjes en snij ze in stukken. Kook ze in zo’n 20 minuten gaar in ruim water met de kippenbouillon.
  2. Verwijder de steeltjes van de shiitakes en borstel de witte champignons voorzichtig schoon. Snij alle paddenstoelen in stukjes en snipper de pijpajuintjes.
  3. Verhit de Solo in een koekenpan en bak de paddenstoelen in enkele minuten gaar. Kruid ze met peper en zout. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine en de pijpajuintjes aan toe .
  4. Giet de aardappels af en stamp fijn tot een puree. Voeg vervolgens de paddenstoelen toe en meng alles goed door tot je een smeuïge stoemp krijgt.
Tip

Serveer eventueel met versgebakken worst.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pascal lekker op 02 februari 2017 om 10u24

vandaag proberen met een hazerug bedankt

Gepost door Solo op 03 februari 2017 om 16u35

Klinkt lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie