Ingrediënten voor 8 personen
- 100 g Blue Stilton
- 50 g gedroogde vijgen
- 2 verse vijgen
- 275 g bloem
- 1 el bakpoeder
- 1 tl zout
- 2 eieren
- 225 ml melk
- spuitzak en 12 caisses voor muffins of cakejes
Bereidingswijze
- Verhit de oven voor op 200ºC. Verbrokkel de kaas en snijd de vijgen in stukjes.
- Zeef de bloem met het bakpoeder boven een kom. Meng het zout erdoor. Klop in een kommetje de eieren los met de melk en meng dit voorzichtig door het bloemmengsel.
- Schep de stukjes kaas en vijg door het beslag, schep dit in de spuitzak en verdeel het over de caisses. Bak de mini-muffins ca. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?