use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Muffins met blue stilton en vijgen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Muffins met blue stilton en vijgen

Muffins met blue stilton en vijgen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g Blue Stilton
  • 50 g gedroogde vijgen
  • 2 verse vijgen
  • 275 g bloem
  • 1 el bakpoeder
  • 1 tl zout
  • 2 eieren
  • 225 ml melk
  • spuitzak en 12 caisses voor muffins of cakejes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de oven voor op 200ºC. Verbrokkel de kaas en snijd de vijgen in stukjes.
  2. Zeef de bloem met het bakpoeder boven een kom. Meng het zout erdoor. Klop in een kommetje de eieren los met de melk en meng dit voorzichtig door het bloemmengsel.
  3. Schep de stukjes kaas en vijg door het beslag, schep dit in de spuitzak en verdeel het over de caisses. Bak de mini-muffins ca. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.