Mousse van paté met soldaatjes van briochebrood
Sharing is caring! Dit hapje zet je gewoon in het midden van de tafel zodat iedereen ervan kan smullen, ideaal voor tijdens de feestdagen!
15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 150 g paté
-
4 el Solo Crèmefine
- peper & zout
- 100 g uienconfijt
- 1 verse vijg
- 10 hazelnoten, fijngehakt
- enkele blaadjes peterselie
- 4 sneetjes briochebrood
- Solo Bakken & Braden
Bereidingswijze
- Doe de paté samen met de Solo Crèmefine, peper en zout in de blender. Mix glad.
- Doe het mengsel in een schaaltje. Lepel er wat uienconfijt over, bestrooi met de fijngehakte hazelnoten en peterselie en leg er de partjes vijg bovenop.
- Snijd het briochebrood in soldaatjes. Bak ze goudbruin in Solo Bakken & Braden.
- Serveer de soldaatjes van briochebrood samen met de mousse van paté.
Tip
Met dit hapje kan je naar hartenlust variëren. Wildpaté, boerenpaté, uienconfijt, vijgenconfijt … kies voor wat jij het lekkerst vindt!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?