hoofdgerecht
Gepaneerde zalm met Lentegroenteschotel
Proef van dit heerlijk gerecht met zalm en Lentegroenteschotel.
Een makkelijk, snel en lekker recept...
Proef van dit heerlijk gerecht met zalm en Lentegroenteschotel.
Een makkelijk, snel en lekker recept...
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 Lentegroenteschotel (750 g) van Iglo
- 2 zalmfilets van Iglo
- 200 g pistachenoten
- 1,5 dl Bertolli olijfolie
- Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
- Rooster de pistachenoten in een hete pan.
- Laat de pistachenoten afkoelen en hak ze fijn.
- Wentel de zalm door de noten.
- Bak de filets kort in olijfolie.
- Verwarm de lente groenteschotel zoals vermeld op de verpakking.
- Gaar de zalm in de oven gedurende 3 minuten.
- Schik de groenteschotel op een bord en leg de zalm in het midden.
