Mosselsaus

Mosselsaus is onmisbaar als je mosselen op tafel zet. Maak in amper 2 minuten tijd een fris en pittig sausje klaar met dit makkelijke recept.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 eetlepels Mayonaise
  • 2 eetlepels Mosterd
  • 1 eetlepel Azijn
  • 1 beetje Water
  • 1 snuifje Peper

Bereidingswijze

  1. Meng alles door elkaar met een kloppertje en leng aan met een beetje water

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Andre 666 op 23 augustus 2021 om 17u15

De enige echte !!!!! Iets waar ze in gigantisch veel restaurants nog geen weet van hebben al is het zo simpel en goedkoop om te maken. Wat ik soms doe om het beetje minder scherp te maken voor sommigen is wat mayonaise er nog bij doen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?