Recept 45**** (12 stemmen)

Minipizza's met rundercarpaccio en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij met behulp van een glas 16 minipizza's uit de vellen deeg.
  2. Hak de ui fijn en fruit hem in wat Solo.
  3. Schil de tomaten en ontpit ze. Snij ze in kleine blokjes, voeg die bij de ui en laat alles goed sudderen tot je een puree krijgt.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en schik daarop de kleine pizza's.
  6. Doe op elke pizza wat tomatenpuree, bestrooi met koriander en laat zo'n 6 à 7 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven (180 °C).
  7. Haal de pizza's uit de oven en leg op elke pizza een klein stukje carpaccio, een beetje olijfolie en één of twee blaadjes rucola.
  8. Kruid met zout en peper en dien onmiddellijk op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?