Recept 35*** (2 stemmen)

Met vanille-ijs en gember gevulde meloen

Dit is een recept van

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers het sap van de sinaasappel en de citroen.
  2. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de in stukjes gesneden gember in koken gedurende 10 minuten.
  3. Laat tot op kamertemperatuur afkoelen.
  4. Snij de meloen door en ontpit. Verdeel het vruchtvlees in bolletjes.
  5. Voeg ze bij de siroop en meng voorzichtig.
  6. Schik het vruchtvlees terug in de meloenen en schik er het ijs op.
  7. Versier met de munt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie