Recept 45**** (20 stemmen)

Meloen- en mascarponetaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse desserts

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met de suiker, kneed er de Solo door en voeg dan het ei toe.
  2. Bekleed een vorm met het deeg.
  3. Prik de bodem in met een vork en bak hem 15 à 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  4. Laat de gelatine weken in een bodempje water.
  5. Meng ondertussen de mascarpone met de suiker.
  6. Klop de eieren luchtig op en voeg ze bij de kaas.
  7. Laat de gelatine smelten in de microgolfoven en roer ze eronder.
  8. Giet de bereiding in de taartvorm.
  9. Pel en ontpit de meloen, verdeel in bolletjes en schik deze op de taart.

Ingrediëntenvoor 10 personen

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door atche op 15 november 2014 om 00u02

Er ziet er lekker uit.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie