Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met tomaten en feta.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Neem je ovenschaal en leg de visfilets er in.
  2. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden.Snij de tomaten en de fetakaas in blokjes en leg ze er op. Besprenkel het geheel met olijfolie en citroensap.
  3. Hup in de oven met die schaal voor 25 minuten met een temperatuur van 200 graden. Zoeffff klaar.( ondertussen maak je een lekkere salade ) Strooi circa 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de vers geknipte peterselie erover.Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 pers. En het is doodsimpel toch?Je kunt ook andere mooie stevige witvis gebruiken, Schelvis, Koolvis of Zeebaars gaat ook heel goed.Serveer met puree.

Tip

Recept kun je ook in eenpersoons ovenschaaltjes serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door christa_1 op 22 december 2015 om 12u21

Vandaag gemaakt , zeer lekker en licht verteerbaar. Zal het nog dikwijls klaarmaken !

Gepost door Love to Cook op 22 december 2015 om 16u26

Hoi Christa_1 bedankt voor je reactie. Wij denken er precies zo over.

Gepost door Solo op 23 december 2015 om 16u45

Dag christa_1, altijd fijn om te horen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?