Macaronitaart

1 (1)
60 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop in een grote kom de eieren los en meng de macaroni, ham, kaas en paprika erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Schep het mengsel in een met 2 eetlepels margarine ingevette springvorm (Ø 24 cm).
  3. Snijd de tomaten en de courgette in sneetjes en leg ze om en om op de macaroni. Sprenkel 3 eetlepels vloeibare margarine over de bovenkant van de taart en bak deze ca. 30 minuten in de oven.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Noelli op 11 januari 2017 om 17u24

Is deze ook lekker koud?

Gepost door Solo op 16 januari 2017 om 15u12

Dag Noelli! Deze macaronitaart kan koud gegeten worden alhoewel hij warm op z'n lekkerst is :) Groetjes, het Solo-team.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?