Recept 45**** (3 stemmen)

macaroni met bloemkoolroosjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en
  2. giet af
  3. - Kook bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min (echt niet langer anders zijn de bloemkoolroosjes papperig)
  4. - Giet bloemkool af en laat groente goed uitlekken
  5. - Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min knapperig gaar. Voeg de knoflook met de crème fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe.
  6. - Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 min.
  7. - Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
  8. Super lekker vegetarisch gerechtje!

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Mkestie op 14 augustus 2013 om 14u54

Fijn dit te horen zelf ben ik 50/50 vegetarisch 1week wel 1 week niet enz. Ik zet er anders nog enkele op zodat je er van kunt meegenieten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?