macaroni met bloemkoolroosjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en
  2. giet af
  3. - Kook bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min (echt niet langer anders zijn de bloemkoolroosjes papperig)
  4. - Giet bloemkool af en laat groente goed uitlekken
  5. - Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min knapperig gaar. Voeg de knoflook met de crème fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe.
  6. - Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 min.
  7. - Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
  8. Super lekker vegetarisch gerechtje!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Mkestie op 14 augustus 2013 om 18u54

Fijn dit te horen zelf ben ik 50/50 vegetarisch 1week wel 1 week niet enz. Ik zet er anders nog enkele op zodat je er van kunt meegenieten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?