- Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en
giet af
- Kook bloemkoolroosjes in weinig water met zout 2-3 min (echt niet langer anders zijn de bloemkoolroosjes papperig)
- Giet bloemkool af en laat groente goed uitlekken
- Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkoolroosjes al omscheppend in 3-4 min knapperig gaar. Voeg de knoflook met de crème fraiche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe.
- Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 min.
- Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Mkestie op 14 augustus 2013 om 18u54
Fijn dit te horen zelf ben ik 50/50 vegetarisch 1week wel 1 week niet enz. Ik zet er anders nog enkele op zodat je er van kunt meegenieten.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?