Luchtige appeltaart met abrikozen

19 (19)
85 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Rasp de schil van de citroen. Schil de appels en snijd ze in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne schijfjes. Besprenkel met het sap van de citroen. Snijd de abrikozen in reepjes. Breek de eieren in een kom en klop ze dik en luchtig met de suiker. Bekleed de vorm met bakpapier.
  2. Meng het eiermengsel met de appel, het citroenrasp, de abrikozen en de vloeibare margarine. Spatel er het bakmeel, het bakpoeder en het snufje zout door.
  3. Schep het beslag in de vorm. Laat de taart ongeveer 1 uur in de oven staan.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door Rigo Marinette op 07 juni 2015 om 21u03

Is dat in een bakvorm voor gateau?

Gepost door Solo op 08 juni 2015 om 16u24

Inderdaad Marinette! Veel bakplezier!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?