Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Klop de Solo met de mixer luchtig in een kom. Voeg er de suiker en vanillesuiker aan toe en klop verder. Voeg één voor één de eieren en klop tot je een luchtige massa krijgt.
Zeef de bloem over het beslag, voeg het bakpoeder toe en roer goed door tot de massa weer glad is.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze elk in 4 partjes.
Bestrijk een lage ronde bakvorm met wat Solo en rol er de bladerdeeg in uit. Giet het beslag erin en schik er de peren in stervorm op, met de bolle kant naar boven.
Zet de bakvorm op een bakplaat en schuif de taart 30 minuten in de oven. Haal de taart uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster. Bestrooi net voor het opdienen met gehakte amandelen en poedersuiker.
Kies goed rijpe peren voor dit recept, die hebben minder tijd nodig om te garen en zijn heerlijk zoet.