Loempia van pittige kip, mango, avocado en koriander

26 (26)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Loempia:
  2. Schil de mango en snij in julienne.
  3. Stoof ze gaar in een pan met wat suiker en een beetje Solo Vloeibaar.
  4. Snij de kip in kleine blokjes en kruid af met zout, tabasco en kipkruiden.
  5. Bak de kipblokjes in een pan met Solo Vloeibaar.
  6. Meng de mango met de kip en rol ze in het filodeeg tot loempia’s.
  7. Bak de loempia’s goudbruin in hete Solo Vloeibaar.
  8. Opdienen:
  9. Snij de avocado in de lengte in vieren en snij de limoenen in partjes. Sprenkel er wat limoensap over zodat de avocado zijn kleur behoudt.
  10. Verdeel de kwartjes over de loempia’s. Op een apart schoteltje serveer je zure room met enkele korianderblaadjes.

Tip

Wil je het pikanter? Serveer dan chilisaus bij je loempia’s.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 11 oktober 2012 om 14u02

Bedankt voor deze handige tips Chris!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?