use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koekjes met pruimenconfituur
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koekjes met pruimenconfituur

Koekjes met pruimenconfituur

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 340 g bloem
  • 5 el water
  • 150 g Solo
  • 16 g vanillesuiker
  • pruimenconfituur
  • poedersuiker om te bestrooien

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng de bloem, de vanillesuiker en de Solo en voeg een beetje water toe als het deeg te droog wordt. Wikkel het deeg in plastic folie en plaats het gedurende een uur in de koelkast.
  3. Rol het deeg vervolgens uit en snijd er langwerpige driehoeken uit. Maak een insnijding in de kortste zijde van de driehoek. Leg bij die insnijding een lepel pruimenconfituur op het deeg en vouw het deeg toe.
  4. Leg de koekjes op een bakplaat met bakpapier. Bak in de oven tot ze goudbruin zijn.
  5. Versier de koekjes met witte chocolade of werk af met poedersuiker.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.