use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lasagne van ham, oesterzwammen en spinazie met room
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lasagne van ham, oesterzwammen en spinazie met room

Lasagne van ham, oesterzwammen en spinazie met room

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g capellini
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 150 g oesterzwammen
  • 50 g sjalotten
  • 300 g bladspinazie met room
  • 6 plakken gekookte ham
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de spinazie zoals voorgeschreven op de verpakking.
  2. Kook de capellini al dente en bak deze in een ring van 8 cm diameter in olijfolie zonder al te veel te kleuren.
  3. Verwarm de oven voor op 160°.
  4. Versnij de oesterzwammen en bak ze gaar in Solo met de versnipperde sjalotten.
  5. Versnij de ham in fijne reepjes.
  6. Leg op de cirkel gebakken capellini, de spinazie, de oesterzwammen vermengt met de ham en daarop nog een weinig spinazie en vervolgens terug oesterzwammen met ham.
  7. Dek af met een cirkel capellini.
  8. Verwarm de schotel een 7-tal minuten in de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.