use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalm met romige Pesto en chilisaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalm met romige Pesto en chilisaus

Zalm met romige Pesto en chilisaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g linguine (of spaghetti)
  • 150 ml droge witte Vermout of witte wijn
  • 2 eetlepels Bertolli Pesto
  • 200 ml light room
  • 2 gehakte pimenten of chili poeder
  • versgemalen zwarte peper
  • 600 g zalmfilet (zonder vel)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de linguine.
  2. Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met antiaanbaklaag.
  3. Zet de vis warm weg.
  4. Voeg de Vermout en de chili in de pan toe en laat gedurende 30 seconden inkoken.
  5. Roer de Pesto en de room erdoor, breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen in de saus op een niet te hoog vuur.
  7. Roer de zalm met pestosaus door de linguine en dien meteen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.