Lasagne Bolognese

Zeker proeven, dit eenvoudige recept voor lasagna bolognese zoals we hem graag hebben: simpel, maar superlekker met tomatensaus, gehakt en bechamelsaus.

45 (45)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pak Knorr Spaghetteria: Bolognese
  • 1 pakje Knorr wiit saus
  • 250 ml melk
  • 9 bladen lasagne
  • Solo
    50 g Solo
  • 150 g geraspte gruyère

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Warm de oven voor op 200°
  3. Bereiding
  4. LOs de inhoud van het pakje Knorr wiite saus op in de melk en laat op matig heet vuur al roerend indikken.
  5. Leg een lasagneblad op de bodem van een met Solo ingesmeerde ovenschotel en schep er eerst een laag bolognesesaus op, dan een laag bechamelsaus.
  6. Bedek met een blad lasagnedeeg en schep daar opnieuw een laag bolognesesaus over.
  7. Herhaal dit en bestrijk het laatste lasagneblad helemaal met bechamelsaus.
  8. Strooi dan de geraspte gruyère over de lasagne en laat die goudgeel bakken in een hete oven.

Tip

Maak je lasagne bolognese, lepel dan altijd genoeg saus over de lasagnevellen. Zo garen ze goed.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (20)

Gepost door cuisinefun op 26 oktober 2012 om 15u20

inderdaad Manon veeeeeeel te zout anders wel snel klaar !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?