Lasagne Bolognese

45 (45)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo
    50 g Solo
  • 1 pak Knorr Spaghetteria: Bolognese
  • 1 pakje Knorr wiit saus
  • 250 ml melk
  • 9 bladen lasagne
  • 150 g geraspte gruyère

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°
  2. LOs de inhoud van het pakje Knorr wiite saus op in de melk en laat op matig heet vuur al roerend indikken.
  3. Leg een lasagneblad op de bodem van een met Solo ingesmeerde ovenschotel en schep er eerst een laag bolognesesaus op, dan een laag bechamelsaus.
  4. Bedek met een blad lasagnedeeg en schep daar opnieuw een laag bolognesesaus over.
  5. Herhaal dit en bestrijk het laatste lasagneblad helemaal met bechamelsaus.
  6. Strooi dan de geraspte gruyère over de lasagne en laat die goudgeel bakken in een hete oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (20)

Gepost door cuisinefun op 26 oktober 2012 om 13u20

inderdaad Manon veeeeeeel te zout anders wel snel klaar !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?