Lamsvlees met korstje van Lipton Pyramid Andalousia

0 (0)
75 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 zakjes Lipton Pyramid Andalousia
  • 0.5 el suiker
  • 400 gram lamsfilet
  • Solo Vloeibaar
  • 4 wortels
  • aardappelpuree voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Knip de zakjes thee open en meng hun inhoud met de suiker, 1/2 theelepel grof zeezout en 1/2 theelepel zwarte peper uit de molen. Wrijf het lamsvlees aan beide zijden in met dit mengsel en laat even rusten in de koelkast.
  3. Bereiding
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een braadpan en schroei het vlees rondom dicht.
  6. Vet een ovenschaal in met een kneepje Solo Vloeibaar en leg het vlees hierin. Laat het in 15 minuten gaar worden in de oven. Draai het vlees af en toe om en bevochtig het met braadvocht.
  7. Maak de wortels schoon en snijd in stukjes. Laat ze kort stomen of opbakken in een hete wok met wat vloeibare margarine.
  8. Snijd het vlees in mooie plakken en serveer het met aardappelpuree waaraan je wat thee hebt toegevoegd.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?