Altijd weten wat je gaat eten?
Kwartels met muskaatdruiven
-
8 kwartels
-
10 cl kalfsbouillon
-
40 druiven
-
-
zout
-
-
1 glas Pineau des Charentes
-
peper
-
Bertolli Extra Vergine
Bereidingswijze
- Wrijf de kwartels in met zout en peper en stop in elke buik een druif.
- Pel de resterende druiven en ontpit ze.
- Verwarm de Solo in een grote braadpan. Bak daarin de kwartels gedurende 10 minuten aan alle kanten bruin.
- Leg de ontpitte druiven in de pan, giet er het glas Pineau de Charentes bij en laat de bereiding nog 5 minuten doorwarmen.
- Verwijder de kwartels en de druiven uit de pan en houd ze warm.
- Maak het braadvocht los met de kalfsbouillon en laat tot de helft inkoken.
- Voeg er al kloppend de resterende Solo onder om de saus te binden.
- Schik de kwartels over de borden, leg er de druiven rond en lepel wat saus in het bord.
- Serveer met aardappelkroketjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door vanbuynder op 23 november 2016 om 12u20
Bedankt het ziet er lekker uit agnes van buynder
Gepost door Solo op 29 november 2016 om 17u45
Hoi Agnes, bedankt voor je compliment! :) Dit is inderdaad een heerlijk winters receptje. Laat het smaken! Groetjes, Het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?