Recept 45**** (10 stemmen)

Kwartels met muskaatdruiven

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Wrijf de kwartels in met zout en peper en stop in elke buik een druif.
  2. Pel de resterende druiven en ontpit ze.
  3. Verwarm de Solo in een grote braadpan. Bak daarin de kwartels gedurende 10 minuten aan alle kanten bruin.
  4. Leg de ontpitte druiven in de pan, giet er het glas Pineau de Charentes bij en laat de bereiding nog 5 minuten doorwarmen.
  5. Verwijder de kwartels en de druiven uit de pan en houd ze warm.
  6. Maak het braadvocht los met de kalfsbouillon en laat tot de helft inkoken.
  7. Voeg er al kloppend de resterende Solo onder om de saus te binden.
  8. Schik de kwartels over de borden, leg er de druiven rond en lepel wat saus in het bord.
  9. Serveer met aardappelkroketjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door vanbuynder op 23 november 2016 om 11u20

Bedankt het ziet er lekker uit agnes van buynder

Gepost door Solo op 29 november 2016 om 16u45

Hoi Agnes, bedankt voor je compliment! :) Dit is inderdaad een heerlijk winters receptje. Laat het smaken! Groetjes, Het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?