use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kwartels met muskaatdruiven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kwartels met muskaatdruiven

Kwartels met muskaatdruiven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 kwartels
  • 10 cl kalfsbouillon
  • 40 druiven
  • 50 g Solo
  • zout
  • 10 g Solo
  • 1 glas Pineau des Charentes
  • peper
  • Bertolli Extra Vergine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Wrijf de kwartels in met zout en peper en stop in elke buik een druif.
  2. Pel de resterende druiven en ontpit ze.
  3. Verwarm de Solo in een grote braadpan. Bak daarin de kwartels gedurende 10 minuten aan alle kanten bruin.
  4. Leg de ontpitte druiven in de pan, giet er het glas Pineau de Charentes bij en laat de bereiding nog 5 minuten doorwarmen.
  5. Verwijder de kwartels en de druiven uit de pan en houd ze warm.
  6. Maak het braadvocht los met de kalfsbouillon en laat tot de helft inkoken.
  7. Voeg er al kloppend de resterende Solo onder om de saus te binden.
  8. Schik de kwartels over de borden, leg er de druiven rond en lepel wat saus in het bord.
  9. Serveer met aardappelkroketjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.