use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kipbouillon met rijst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kipbouillon met rijst

Kipbouillon met rijst

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    3 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 soepkip
  • 30 g Solo
  • 1 seldervoet
  • 2 wortelen
  • 1.2 l water
  • zout
  • 50 g rijstpasta
  • 2 uien
  • 2 kruidnagels
  • 1 courgette
  • 100 g erwten
  • 100 g broccoli
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de uien en prik er de kruidnagel op.
  2. Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle kanten aan.
  3. Doe er de kip bij en giet er water bij tot ze onder staat.
  4. Breng aan de kook, dek af en laat minstens 45 minuten garen.
  5. Haal de kip en de uien uit de bouillon.
  6. Verwijder de uien, het vel en de botten van de kip en verdeel het vlees in stukjes.
  7. Doe ze in de bouillon en laat deze volledig afkoelen. Ontvet grondig.
  8. Was en snij de groenten in beetklare stukjes.
  9. Laat ze stomen in een bodempje water en voeg ze aan de bouillon toe.
  10. Laat de pasta koken in kokend watergaren, giet af en voeg ze ook aan de bouillon toe.
  11. Laat alles samen goed opwarmen en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.