Krokante Griekse minisalade

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Knip of snijd het deeg in kleine vierkantjes van ca. 9 bij 9 cm en bestrijk ze royaal met olie. Bekleed 8 vuurvaste eierdopjes (of kleine schaaltjes) met het deeg en zet ze ca. 10 minuten in de oven.
  2. Bestrijk de haloumi heel lichtjes met olie en gril ze in een hete grillpan. Snijd de overige ingrediënten klein, verbrokkel de gegrilde kaas erdoor en breng alles op smaak met citroensap en rasp, de rest van de olijfolie, zout en peper.
  3. Neem de gebakken deegbakjes voorzichtig uit de eierdopjes en vul ze met de salade.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Es1234 op 26 april 2017 om 09u47

Lekker!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?