Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg aardappelen
- zout en peper
-
- 50 gr geraspte kaas
- 100 ml melk
- 3 kipfilets
- 450 gr bladspinazie (diepvries)
- nootmuskaat
- 1 blikje maïskorrels
Bereidingswijze
- Schil de aardappels en snij ze in stukken.
- Kook de aardappels in zout in ongeveer 20 min gaar.
- Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk.
- Breng de puree op smaak wat wat Solo Vloeibaar en de geraspte kaas.
- Snij de kipfilet in blokjes.
- Verhit drie kneepjes Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de kipblokjes tot ze bruin en krokant zijn.
- Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Breng de spinazie op smaak met zout, peper en nootmuskaat en meng de maïskorrels erdoor.
- Spuit met behulp van een spuitzak een rand puree op de borden. Schep de spinazie in het midden en zet de kipstukjes op de spinazie.
Andere Solo-leden over dit recept (8)
Gepost door dominique61 op 08 oktober 2015 om 16u50
Ga dit vanavond klaarmaken maar met verse spinazie.Ik ga er wat light boursin cuisine met fijne kruiden ondermengen.
Gepost door Solo op 22 oktober 2015 om 16u57
Hmm, klinkt als een heerlijk idee!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?