use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken met kinderen

Kipstukjes met spinazie en maïs

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kipstukjes met spinazie en maïs
  • 1 kg aardappelen
  • zout en peper
  • Solo Vloeibaar
  • 50 gr geraspte kaas
  • 100 ml melk
  • 3 kipfilets
  • 450 gr bladspinazie (diepvries)
  • nootmuskaat
  • 1 blikje maïskorrels
  1. Schil de aardappels en snij ze in stukken.
  2. Kook de aardappels in zout in ongeveer 20 min gaar.
  3. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk.
  4. Breng de puree op smaak wat wat Solo Vloeibaar en de geraspte kaas.
  5. Snij de kipfilet in blokjes.
  6. Verhit drie kneepjes Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de kipblokjes tot ze bruin en krokant zijn.
  7. Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Breng de spinazie op smaak met zout, peper en nootmuskaat en meng de maïskorrels erdoor.
  8. Spuit met behulp van een spuitzak een rand puree op de borden. Schep de spinazie in het midden en zet de kipstukjes op de spinazie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.