Kip tikka masala

15 (15)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in plakjes. Meng alle ingrediënten voor de marinade in de blender en laat de kipplakjes een nacht marineren in de koelkast.
  2. Schil de ui en snipper hem fijn. Verhit 1 el vloeibare Solo in een pan en doe er de kruiden bij. Voeg de tomaten en yoghurt toe en doe er de kipreepjes bij. Laat op een zacht vuur 20 minuten sudderen. Werk af met de room en kruid eventueel bij met peper en zout.
  3. Serveer met warme naanbroodjes, raita en mangochutney.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door CJ op 04 april 2018 om 18u38

zeer lekker en vrij snel klaar!!! heerlijk met naan en rijst

Gepost door Solo op 19 april 2018 om 12u33

Super, bedankt voor het compliment!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?