use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kip met honing en noten en een wortelpuree met komijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kip met honing en noten en een wortelpuree met komijn

Kip met honing en noten en een wortelpuree met komijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 grote aardappelen
  • 5 wortelen
  • 1 ui
  • 5 el Solo Vloeibaar
  • enkele komijnzaadjes
  • 600 g kipfilet
  • 2 el honing
  • 200 g walnoten
  • 200 ml witte wijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels en wortels, en snij ze in stukken. Pel en snipper de ui. Kook de aardappels met de wortel en ui gedurende 20 minuten gaar.
  2. Pureer de gekookte groenten en voeg 4 eetlepels Solo Vloeibaar, peper, zout en de stukgewreven komijn toe.
  3. Snij de kipfilets in reepjes. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak in een drietal minuten gaar. Blus met de witte wijn. Haal de pan van het vuur en voeg de honing en de fijngehakte walnoten toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Schep op ieder bord twee lepels wortelpuree en leg daarop de kipfiletreepjes met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.