use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groenten uit de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groenten uit de oven

Groenten uit de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 struikje broccoli
  • 4 aardappelen
  • 4 wortelen
  • 1 ui
  • Solo Vloeibaar
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bakje oesterzwammen
  • 200 gram rundgehakt
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 zakje Knorr Champignonsaus
  • 100 gram geraspte kaas
  • 4 el paneermeel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Zet de grill op de hoogste stand.
  2. Stoom of kook de schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden broccoli, aardappelen en wortels beetgaar.
  3. Snipper de ui en zet aan in Solo Vloeibaar.
  4. Hak het knoflook en snijd de oesterzwammen in reepjes. Bak ze kort mee met de ui. Doe er de beetgare groenten bij en breng op smaak met weinig zout en peper.
  5. Bak in een andere pan het rundgehakt rul en kruid met peper, zout en een flinke eetlepel paprikapoeder.
  6. Warm de saus op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Vet een ovenschaal licht in met margarine en vul met de groenten. Doe er de saus over en verdeel er vervolgens het gehakt over. Nu mag de kaas erop en je bedekt de kaas onder een dun laagje paneermeel. Schuif onder de grill.
  8. Bak de schotel 5 à 10 minuten goudbruin.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.