Kabeljauwfilet met wijnsaus en oregano

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
  2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
  3. Schuif de schotel in de op 180┬░ C voorverwarmde oven. Na 20 min. uit de oven halen
  4. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
  5. Breng op smaak met peper, zout en oregano, citroensap en nootmuskaat. Voeg daarbij een klein beetje room.
  6. Schik de vis op de borden.
  7. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
  8. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?