Recept 45**** (4 stemmen)

Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de boontjes in stukken van 1 cm.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Kook de aardappelen, bonen en tijm gedurende 10 minuten.
  4. Snijd het spek in reepjes en bak ze aan in wat Solo.
  5. Hak de ui heel fijn en stoof in wat Solo.
  6. Pureer de aardappelen en bonen, voeg de ui, Solo, peper en zout en het spek toe.
  7. Gaar de kabeljauw op in de microgolfoven.
  8. Serveer de vis met de warme puree en versier met peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?