Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak

5 (5)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap.
  2. Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan.
  3. Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken.
  4. Voeg 2 eetlepels witte azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel kristalsuiker toe.
  5. Meng het geheel goed en laat even sudderen.
  6. Giet de kabeljauwfilets af, schik ze op de borden en overgiet met de saus.
  7. Bestrooi met grofgesneden verse koriander en versier met schijfjes limoen. Dien op met rijst.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door cuisinefun op 29 oktober 2012 om 17u23

dit recept is lekker maar kooktijd was veel te lang ! Bereid de vis in een stoompan ! dat is makkelijker en smakelijker !

Gepost door liessamyn op 10 december 2012 om 17u40

HEB HET NOG NIET KLAAR GEMAAKT MAAR ZOU DE GAARTIJD ZEKER OOK VERMINDEREN 7-8 MIN. NAARGELANG DE DIKTE VAN DE MOTEN

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?