Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap.
Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan.
Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door cuisinefun op 29 oktober 2012 om 18u23
dit recept is lekker maar kooktijd was veel te lang ! Bereid de vis in een stoompan ! dat is makkelijker en smakelijker !
Gepost door liessamyn op 10 december 2012 om 18u40
HEB HET NOG NIET KLAAR GEMAAKT MAAR ZOU DE GAARTIJD ZEKER OOK VERMINDEREN 7-8 MIN. NAARGELANG DE DIKTE VAN DE MOTEN
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?