use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJskoude smoothie van tomaten met gekarameliseerde uien
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJskoude smoothie van tomaten met gekarameliseerde uien

IJskoude smoothie van tomaten met gekarameliseerde uien

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    55 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1.5 kg vlezige tomaten
  • 2 zoete uien
  • 1 bosje verse basilicum
  • 30 g cassonade
  • 30 g Solo
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de uien fijn. Fruit ze op een zacht vuur in de margarine en cassonade. Dek af en laat 45 minuten op een zacht vuur stoven.
  2. Dompel de tomaten gedurende 30 seconden in kokend water en leg ze daarna in ijskoud water. Verwijder de steeltjes en de schil en snij ze in kwartjes. Doe ze in een mixbeker, voeg de uien en de gewassen basilicumblaadjes toe en mix fijn.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Goed koud opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.