use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Witte Glühwein
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Witte Glühwein

Witte Glühwein

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 fles Duitse witte wijn
  • 1 citroen
  • 3 klontjes suiker
  • een snuifje kaneel
  • enkele kruidnagels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Giet 1 fles Duitse witte wijn in een kookpot en doe er een reepje onbespoten citroenschil bij. Verwarm de wijn met 3 klontjes suiker, een snuifje kaneel en enkele kruidnagels.
  2. Als de wijn heet wordt (niet laten koken!), haal de pot van het vuur en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.