use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hele ham uit de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hele ham uit de oven

Hele ham uit de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 4 teentjes knoflook
  • 1 gekookte ham (ca 1800 gram)
  • 0.5 bosje rozemarijn
  • 4 el sinaasappeljam

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in lange stukjes.
  2. Maak met een mes kleine inkepingen in de ham en steek hierin stukjes knoflook en kleine takjes rozemarijn. Bestrijk de ham met sinaasappeljam en leg hem op het rooster.
  3. Bak de ham ca. 20-30 minuten middenin de oven. Leg de ham op een serveerschaal en snijd hem aan tafel in plakken.
Lekker met geroosterde aardappels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.